کرم ضد آفتاب الارو ellaro
خرید محصولات ضد آفتاب با مناسب ترین قیمت و تخفیفات ویژه تا 50 %

کاشت ناخن از نظر شرعی چه حکمی دارد

حکم شرعی کاشت ناخن از نظر مراجع تقلید
آنچه در این مطلب میخوانید

حکم شرعی کاشت ناخن از نظر فقهای دینی چیست؟ آیا کاشت ناخن حرام است؟ این پرسش ها سوالات خیلی از کاربران و مشتریان کاشت ناخن در سراسر کشور است.

در این مقاله ما می خواهیم درمورد حکم شرعی کاشت ناخن در زمان حال از نظر مراجع تقلید علم صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.

معرفی کاشت ناخن:

انسان ها از ابتدای شروع زندگی بر روی زمین همواره به دنبال پاکیزگی و زیبایی هرچه بیشتر بوده اند. با گذشت زمان زن ها بیش از پیش به سمت روش های زیبا تر کردن و آراستن خود رفتند و به مرور زمان صنایع مختلفی در دنیا وارد عمل شدند.

برای مثال ابتدا افراد توسط کالاهایی دست ساز مانند سرخاب و سورمه چهره شان را برجسته تر می کردند. بعد از زمانی صنعت آرایشگری وارد میدان شد و افراد زیادی به حرفه آرایشگری یا میکاپ آرتیستی روی آوردند.

اما کم کم آراستگی علاوه بر چهره و صورت به دیگر اعضای بدن هم رسید و افراد بخصوص زن ها علاقه داشتند ناخن های زیبا و همچنین مژه و ابروی گیرایی داشته باشند.

کاشت ناخن در واقع روشی است که در آن به ناخن های طبیعی فرد رسیدگی شده و توسط موادی خاص به آن ها شکل و فرمی زیبا می دهند. و در نهایت ناخن های شما را با طرح دلخواهتان طراحی می کنند.

کاشت ناخن از نظر شرعی چگونه بررسی میشود؟

کاشت ناخن از نظر شرعی

کاشت ناخن از نظر شرعی، در صورتی که باعث زیبایی و صحت و بهداشت ناخن باشد،(طبق شرایط پزشکی) جایز است. اما اگر کاشت ناخن به هر نحوی باعث ضرری برای سلامت ناخن و ایجاد مشکلات بهداشتی شود، غیر مجاز است.
همچنین، در صورتی که به جراحی یا استفاده از موادی که ممکن است باعث آسیب به سلامتی شود، نیاز باشد، با توجه به مشورت با متخصصان پزشکی و شرعی، ممکن است اجازه دینی برای این کار صادر شود.
در کل، برای کاشت ناخن باید از روش‌ها و مواد بهداشتی و ایمنی استفاده شود و هیچگونه ضرری برای سلامتی بدن و با دستور پزشک برای رفع مشکلات ( بد فرمی ناخن از کودکی، مشکلات ژنتیکی و…) باشد مانعی ندارد.

حکم شرعی کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن چه حکمی دارد

امروزه بانوان زیادی برای زینت دستان خود کار کاشت ناخن را انجام می دهند و برای افراد زیادی همیشه این سوال پیش می آید که آیا کاشت ناخن حرام است؟

طبق نظرات همه فقها و در دین مبین اسلام هرگاه یک جسم خارجی به یکی از اعضای بدن چسبیده باشد که مانع از دسیدن اب هنگام وضو گرفتن و غسل کردن باشد. آن جسم حتما باید از بدن جدا شود و وضو و غسل با وجود آن حرام است.

علمای دینی با وجود اینکه به زنان توصیه نمی کنند که کاشت ناخن انجام دهند. ولی اکثرا می گویند این کار به خودی خود مشکل شرعی ندارد.

کاشت ناخن از نظر دین زینت زنان به حساب می آید و باید از مردان پوشیده شود. اما می خواهیم ببینیم نظر فقها در این باره چیست، پس با ما همراه باشید.

آیا کرم ضد آفتاب مانع وضو است؟

نظر مراجع در مورد کاشت ناخن:

در ادامه به بررسی نظر مراجع تقلید درباره مسائل کاشت ناخن از نظر شرعی می پردازیم.

حکم کاشت ناخن طبق نظر آیت الله خامنه ای:

این عمل با وجود اینکه زینت زن محسوب می شوند باید از نامحرم پوشانده شود. به هنگام وضو باید تمام موانعی که باعث می شوند آب به پوست شما نرسد رفع شود.

اما اگر در شرایطی نتوانید موانع را رفع کنید و یا هزینه زیادی داشته باشید می توانید وضوی جبیره بگیرید.

بهتر است در روزهای بعدی سعی کنید تا مشکل را برطرف کرده و وضو بگیرید زیرا دیگر وضوی جبیره شما باطل می شود.

حکم کاشت ناخن از نظر آیت الله گلپایگانی:

در این باره این چنین می گویند که بهتر است کاشت ناخن را از روی ناخن ها بردارید و سپس وضو بگیری و غسل کنید. اما در صورتی که امکان برداشتن ان نیست همان گونه وضوی جبیره ای گرفته و برای اطمینان تیمم کنید.

حکم کاشت ناخن در منظر آیت الله شبیری زنجانی:

جایز نیست. درصورتی که شما این کار را کردید و نتوانستید کاشت را بردارید برای وضو و غسلتان باید تیمم کنید همچنین پس از ان وضو و غسل جبیره ای نیز مستحب می باشد.

حکم کاشت ناخن از نظر آیت الله مکارم شیرازی:

می فرمایند کاشت ناخن برای بانوان حرام است. اما اگر لازم باشد که این کار را انجام دهید در حکم جبیره قرار می گیرد.

نکته مهم: تمامی توضیحات بالا مبنی بر وضو و غسل جبیره برای افرادی که بدون ضرورت اقدام به کاشت ناخن میکنند. فقط برای یک وعده از نمازشان قابل قبول است. در واقع باید برای وعده های بعدی نماز موانع را بر طرف سازند.

چطور با کاشت ناخن غسل کنیم؟

طبق گفته های قبلی بودن مانع بر سطح ناخن ها حین غسل حرام بوده و باید رفع شود. اما فقها در شرایط سخت و ناگهانی برای افراد راه حل هایی را درنظر گرفته اند.

اگر شما در شرایط سخنی قرار داشتید برای مثال در سفر بودید و یا در جایی بودید که امکان رفتن به سالن ارایشگاه برای برداشتن کاشت ناخن هایتان نداشتید. یا در زمان خاصی نمی توانستید هزینه برداشتن کاشت ها را فراهم کنید. و یا اینکه در شرایط تنگی وقت بودید.

در این موارد فقها می گویند می توانید راه حل های جایگزین را استفاده کنید. شما باید غسل جبیره کنید و روی کاشت ها را با دست نمدار مرطوب کنید.

جمع بندی مطالب:

اگر مسئله حرام بودن کاشت ناخن برای شما نیز مهم است و ذهن شمارا در گیرکرده است. باید بدانید که حرام بودن یا نبودن آن بستگی به نظر مرجع تقلید شما دارد. مراجع مختلف نظرات متفاوتی را در این باره مطرح کرده اند که با بررسی هرنظر می توانید پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

در انتها باید بگوییم عده ای تصور می کنند که می توانند از بار مسئولیت شانه خالی کنند. چون برداشتن ناخن های مصنوعی برایشان سخت و دشوار است این کار را نمی کنند و درهنگام وضو و غسل تیمم می کنند یا حکم جبیره را بجا می آورند.

اما در حقیقت این کار درست نیست و تحلیلی نادرست از احکام دین می باشد. در موقعیتی که بتوانید و شرایطش را داشته باشید که کاشت را بردارید و این کار را نکنید. و همانگونه در نماز ها و غسل هایی که بر شما واجب است راه های جایگزین مانند وضوی جبیره را انجام دهید این کار حرام است.

شما میتوانید برای پیدا کردن یک مرکز یا کلینیک معتبر برای انجام خدمات آرایشی و بهداشتی در سراسر کشور به صفحه اصلی ما یعنی موکاتگ مراجعه کنید.

لیست مقالات مرتبط:

کاشت ناخن در همدان

ترمیم و کاشت ناخن در تهران

کاشت ناخن در کرج

کاشت ناخن در شیراز

چرا کاشت ناخن باعث قارچ و بیماری می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بانی مد