کرم ضد آفتاب الارو ellaro
خرید محصولات ضد آفتاب با مناسب ترین قیمت و تخفیفات ویژه تا 50 %

کاشت مژه سنجابی

عکس کاشت مژه سنجابی
آنچه در این مطلب میخوانید

کسب و کار گسترش مژه در حال حاضر در حال شکوفا شدن است و تکنسین‌ های مژه همچنان در حال ابداع روندها و سبک‌های جدیدی هستند که ویژگی‌های برجسته مشتریانشان را به نمایش می‌گذارد. یکی از این سبک‌ های آن ها کاشت مژه‌ سنجابی است. مژه سنجابی به عنوان چشم‌اندازی بسیار چند جانبه برای تقریباً هر شکل چشم شناخته می‌شود.

در این مقاله، ما به بررسی مژه‌های سنجابی، نحوه انجام آن‌ها، نقشه کاشت مژه مناسب و شکل چشم‌هایی که بهترین برای آن‌ها مناسب هستند، می‌پردازیم. پس بیایید شروع کنیم!

مژه‌ های سنجابی چیست؟

 کاشت یا اکستنش مژه سنجابی چیست

مژه‌ های سنجابی یکی از محبوب‌ترین سبک‌های مژه هستند که می‌توانند به طور سفارشی به شکل چشم هر مشتری مناسب باشند. آنها به گونه‌ ای طراحی شده‌اند که ظاهر مژه‌های بلند و پرپشت را بدهد و به مژه‌های سنجاب شباهت داشته باشد (از اینجا نام مژه‌های سنجابی برمی‌آید). این سبک مژه معمولاً به عنوان مژه‌های گربه‌ ی کوچک نیز شناخته می‌شود.

کاشت مژه سنجابی یک انتخاب محبوب برای کسانی است که می‌خواهند ظاهری پرطراوت داشته باشند که تمرکز را بر چشم‌هایشان جلب کند اما همچنان طبیعی به نظر برسد. آنها می‌توانند بسته به حجمی که دارند، بیشتر یا کمتر جذاب باشند.

کاشت مژه سنجابی چگونه انجام میشود؟

کاشت مژه‌ سنجابی به گونه‌ ای انجام می‌شوند که مژه‌های گوشه داخلی و خارجی را کوتاه نگه می‌دارند و طول مژه‌هایی را که در زیر قوس ابرو قرار دارند، به حداکثر می‌رسانند. اکستنش مژه‌ سنجابی مناسب برای افرادی با چشمان خمیده و نزدیک به هم هستند، اما همچنین برای انواع مختلفی از شکل چشم‌ها نیز مناسب هستند.

بهترین شکل چشم‌هایی که مژه‌ های سنجابی بیشترین مطابقت را دارند، کدامند؟

مژه‌ های سنجابی یکی از چشم‌اندازهای بسیار جهانی است که تقریباً با هر شکل چشم سازگاری دارند و بسیار شبیه به رشد مژه‌های طبیعی ما هستند. سبک سنجابی با باز کردن چشم‌ها و به آن‌ها ظاهری کوچک گربه‌ ای می‌دهد، بدون اینکه مانند مژه‌های گربه‌ای بسیار چشم‌ پران باشد.

مزایای کاشت مژه سنجابی:

یکی از بزرگ‌ ترین مزایای این سبک این است که چشم‌ها را به شکل خشک و آبدار نمی‌کند و همچنین در این سبک چشم‌ها به شکل عروسکی گرد نمی‌شوند.

این امر باعث می‌شود مژه‌های سنجابی برای افرادی با چشمان نزدیک به هم، افرادی با قوس ابروی بالا و افرادی که مژه‌های گوشه خارجی چشمشان به سمت پایین رشد می‌کند، کاملاً مناسب باشد. همچنین برای افرادی با چشمان بادامی و شکل چشم‌های گرد نیز مناسب است.

مهم است به خاطر داشته باشید که همه شکل چشم‌ها یکسان نیستند و سفارشی‌سازی کلیدی است وقتی به دست‌یافتن بهترین ظاهر مژه‌های سنجابی می‌پردازید. بنابراین اطمینان حاصل کنید که به نقشه کاشت مناسب توجه کنید.

آموزش مختصر اما مفید برای کاشت مژه سنجابی:

کلید برای دستیابی به مژه‌های سنجابی، در کوتاه‌ نگه‌ داشتن طول مژه‌ها در گوشه‌ های داخلی و خارجی است و قرار دادن مژه‌های بلندتر زیر قوس ابرو است.

بیایید نگاهی به بهترین پیچ و تصویربرداری که در هنگام استفاده از مژه‌های سنجابی قرار می‌دهیم بیندازیم.

کدام پیچ‌ ها برای مژه‌های سنجابی بهترند؟

هنگام انجام مژه‌های سنجابی، پیچ‌های بهتر برای استفاده شامل C، D، CC و DD هستند. این پیچ‌ها در طول‌ها و ضخامت‌های متفاوتی در دسترس هستند، بسته به ظاهر مورد نظر مشتری شما.

چه مپینگ مژه‌ های سنجابی بهتر است؟

مپ کاشت یا اکستنشن مژه سنجابیبه عنوان یک تکنسین مژه، می‌دانید که نتیجه نهایی خدمات شما به طور قابل توجهی بستگی به مپینگی که قبل از انجام مژه انجام می‌دهید دارد. یک نقشه همچنین به شما امکان می‌دهد تا تقارن مجموعه خود را بررسی کنید که برای ایجاد نتایج زیبا بسیار حائز اهمیت است.

بستگی به چگونگی تراکم مورد نظر مشتری، سبک مژه‌های سنجابی می‌تواند با استفاده از ست‌ های والیوم یا کلاسیک ایجاد شود.

هنگام انجام مپینگ مژه‌ سنجابی، انتخاب طول مژه‌ اولین مرحله در فرایند است. ابتدا مژه‌های داخلی و خارجی را نشان بزنید، سپس یک نشانه در مرکز چشم‌ها قرار دهید.

کوتاه‌ ترین طول‌ها باید به طول 6 یا 7 میلی‌متر باشند و بلندترین‌ها باید به طول 12 میلی‌متر باشند. به خاطر داشته باشید که مژه‌های انتخابی شما باید در طول، ضخامت و قرارگیری با مژه‌های طبیعی مشتری همخوانی داشته باشند.

مژه‌های بلندتر باید زیر قوس ابرو قرار گیرند تا آن اثر مژه‌های سنجابی را به دست آورید. انتقال صاف و بی‌درز از یک طول به طول دیگر نیز بسیار مهم است تا چشم‌ها به طور بصری باز شوند.

مدت زمان ماندگاری اکستنشن مژه‌ سنجابی چقدر است؟

همانند سایر سبک‌های مژه‌های تمدنی، مژه‌های سنجابی هر کجا از 4 تا 6 هفته با نگهداری مناسب مدت زمانی دوام می‌آورند. مژه‌های مصنوعی مدل سنجابی به مژه‌های طبیعی شما متصل می‌شوند، به این معنی که هنگامی که چرخه رشد طبیعی مژه‌های شما به پایان می‌رسد. مژه‌های مصنوعی شما شروع به ریزش می‌کنند. با این حال، اگر شما به مژه‌های خود  محصولات مبتنی بر روغن روی چشم‌ها و اطراف آن‌ها استفاده کنید، این می‌تواند منجر به ریزش زودرس آنها شود.

اگر می‌خواهید اثر مژه‌های سنجابی خود را طولانی‌تر کنید، می‌توانید به طور منظم ویزیت‌های تکمیلی (اینفیل) را با تکنسین مژه‌ ی خود برنامه‌ریزی کنید، عموماً 2 تا 3 هفته پس از درمان اولیه. درباره مژه‌های تکمیلی بیشتر بدانید.

مراقبت های بعد از کاشت مژه‌های سنجابی:

مهم‌ترین کار درباره نگهداری و مراقبت بعد از مژه‌ها، جلوگیری از تماس مژه‌ های مصنوعی با آب در 24 ساعت اول پس از روش اجرایی است، یا تا زمانی که چسب مژه‌ها کاملاً خشک شود.

بعد از آن، باید مژه‌های خود را به طور منظم با استفاده از یک محلول شستشوی بدون روغن، آب میسلار یا یک شامپوی تخصصی مژه‌ها شستشو دهید، به عبارت دقیق، به آن‌ها حمام مژه منظم بدهید.

با اضافه کردن حمام‌های مژه منظم در شب به روتین معمول مراقبت از پوست خود، می‌توانید جلوگیری از تجمع روغن و رشد باکتری، احتمال ابتلا به عفونت چشمی مانند بلفاریتیس را کاهش دهید.

همچنین به خاطر داشته باشید که مژه‌های خود را به طور منظم با استفاده از یک برس اختصاصی مژه، برس کنید تا آن‌ها را به خوبی جدا و مرتب شوند.

خلاصه و نتیجه گیری:

کاشت مژه‌ سنجابی از جمله محبوب‌ ترین سبک‌های مژه‌های مصنوعی است که به دلیل شکل و شمایل جذب آن‌ها، بسیار پرطرفدار هستند. آن‌ها می‌توانند برای شکل چشم بسیار مفید بوده و نتیجه‌ ای بسیار طبیعی یا بسیار غیرطبیعی به ارمغان بیاورند.

لازم به ذکر است افرادی که خود تکنسین هستند و اقدام به کاشت این نوع مژه می کنند باید یک سری نکات را رعایت کنند. این افراد باید با انتخاب نقشه‌ برداری یا مپینگ مناسب اکستنشن مژه‌ سنجابی و تنظیم کاربرد آن برای هر مشتری، قادر خواهید بود ظاهری را ایجاد کنید که تقریباً با همه سازگار باشد. همچنین به پیچش مژه‌ها توجه کنید و مطمئن شوید که طول بلندترین مژه‌ها زیر قوس ابرویی اضافه شود.

لیست مقالات مرتبط:

کاشت مژه هیبریدی چیست

اکستنشن یا کاشت مژه کیم کارداشیان

کاشت مژه گربه ای چیست

کاشت مژه عروسکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش سئو رایگان از صفر تا صد با پی ام سئو