کرم ضد آفتاب الارو ellaro
خرید محصولات ضد آفتاب با مناسب ترین قیمت و تخفیفات ویژه تا 50 %

کاشت مو به روش DHI

کاشت مو به روش dhi یا مستقیم
آنچه در این مطلب میخوانید

یکی از جدیدترین تکنیک‌های کاشت مو که اکنون در مراکز تخصصی در ایران و جهان به کار گرفته می‌شود، روش کاشت مو با استفاده از تکنولوژی DHI است. در این روش، موهای خود افراد به عنوان منبع پیوند استفاده می‌شود و به همین دلیل، کاشت مو با روش DHI به عنوان یک روش غیر تهاجمی و با اطمینان شناخته می‌شود.

این روش باعث بازگرداندن موهای فرد به سر با کارآیی بسیار بالا شده و به عنوان یک اصلاحی نسبت به روش FUE معرفی شده است. لازم به ذکر است که متد Direct Hair Implantation یا به عبارت دیگر کاشت مو مستقیم (DHI)، توسط شرکت پزشکی DHI Global Medical Group به جامعه معرفی گردیده است.

کاشت مو به روش DHI چگونه انجام میشود؟

 کاشت مو به روش DHI چگونه انجام میشود

در کاشت مو به روش DHI، همزمان با استخراج فولیکول های مو از ناحیه پشت سر( بانک مو) حفره هایی در محل کاشت ایجاد میشود. فولیکول های برداشت شده درون این حفره قرار خواهند گرفت. به همین دلیل نام کاشت مو به روش DHI یا مستقیم را به این نوع کاشت اختصصاص میدهند.

تفاوت کاشت مو به روش DHI با روش FIT در چیست؟

تفاوت اساسی کاشت مو به روش DHI با روش FIT در نوع کاشت مو درون حفره های فولیکول مو است. به طوری که در روش FIT پزشک متخصص با دست این کارا انجام میدهد، اما در DHI با ابزاری به اسم قلم چوی پین( CHOI PIN) انجام میشود.

مراحل کاشت مو به روش دی اچ آی:

مراحل کاشت مو به روش دی اچ آی DHI

همان طور که ذکر کردیم، روش DHI یک نسخه بهبود یافته از روش FUE یا FIT برای کاشت مو است. هر دو روش به تراشیدن ناحیه بانک مو نیاز دارد. بنابراین، قبل از آغاز فرآیند کاشت، ضروری است که موهای ناحیه اهدایی تراشیده شود تا استخراج گرافت‌ها به سهولت انجام شود.

در ادامه به بررسی مراحل کاشت مو به روش دی اچ آی می پردازیم:

  1. پزشک متخصص ابتدا با یک ماژیک نواحی مورد نظر برای کاشت را مشخص می‌کند تا مطمئن شود هر گرافت باید در نقطه‌ ای مناسب از سر پیوند زده شود. با این روش، یک خط رویش موی طبیعی و جذاب ایجاد می‌گردد.
  2. برای راحتی بیشتر بیمار و تسهیل کار پزشک متخصص در حین اجرای روش DHI، نواحی بانک مو و ناحیه دریافت کننده با استفاده از داروهایی مانند: لیدوکائین (تزریقی) تحت تأثیر بی‌حسی موضعی قرار می‌گیرند.
  3. در این مرحله جراح با استفاده از ابزاری با نوک تیز، شروع به استخراج فولیکول‌های مو از پشت سر انجام می‌دهد و این فرآیند تا زمانی که تعداد کافی از گرافت‌ها استخراج شوند، ادامه دارد. نکته مهم درباره این روش این است که هر فولیکول مو به صورت جداگانه از پوست سر خارج و به ناحیه پیوند میدهند.
  4. مرحله چهارم به این صورت است که فولیکول های استخراج شده از ناحیه بانک مو با قلم چوی در قسمتی که طاسی وجود دارد کاشته میشود.
  5. پس از اتمام فرآیند کاشت مو که ممکن است تا حدود ۸ ساعت طول بکشد (زمان آن به تعداد گرافت‌ های پیوندی بستگی دارد). بنابراین جراح به تمام نقاط سر کرم آنتی بیوتیک می‌زند و آن را با باندهای خاص می پوشاند تا از عفونت جلوگیری شود. نتایج نهایی و قطعی کاشت مو DHI نیازمند مدت زمانی حدود ۱۲ تا ۱۸ ماه می‌شود.

مطلب پیشنهادی: کاشت مو به روش FIT چگونه است؟

مزایا و معایب کاشت مو با روش DHI:

 مزایا و معایب کاشت مو به روش dhi

این روش نیز مانند روش های دیگر کاشت مو مزایا و معایب خود را دارد. در ادامه به بررسی این موضعات میپردازیم.

مزایا:

  1. همانطور که در تمامی روش‌های مختلف از FUE مشاهده می‌شود، با اتمام فرآیند کاشت مو به روش DHI نیز، هیچ زخمی در ناحیه پشت سر که به عنوان بانک مو انتخاب می‌شود باقی نمی‌ماند.
  2. میزان عمر و بقای فولیکول های مو در این روش بیش از 90 درصد است، که این مزیت باعث میشود موهایی پرتراکم داشته باشید.
  3. دوران نقاهت این روش نسبت به دیگر روش های کاشت مو بسیار کوتاه تر است. به طوری جای زخم های پشت سر شما نهایتا تا 25 روز کاملا خوب میشود.
  4. تعداد جلسات این روش حداکثر یک جلسه است.
  5. برای تمامی افراد چه مرد چه زن بالای سن 25 سال قابل اجراست.

معایب:

  1. اگر این روش توسط یک پزشک نا وارد انجام شود، امکان عوارض خطرناکی همچون: سردرد، سرگیجه، خون ریزی و… خواهد شد.
  2. روش DHI برای طاسی بسیار گسترده قابل استفاده نیست.

مطلب پیشنهادی: کاشت مو به روش نیوگرافت (NEO GRAFT) چیست؟

سوالات متداول درباره کاشت مو به روش DHI:

1) عمل کاشت مو دی اچ آی چه مدت زمان طول میکشد؟

بستگی به تعداد گرافت ها و میزان تخصص پزشک شما دارد. به طور میانگین حدود 5 الی 8 ساعت این عمل طول میکشد.

2) تعداد جلسات کاشت مو با این روش به چند جلسه میرسد؟

تعداد جلسات کاشت مو با روش دی اچ آی فقط یک جلسه است.

3) دوره نقاهت این روش چند روز است؟

دوران نقاهت برای خوب شدن زخم های روش DHI به طور میانگین حدود 7 روز است. اما لازم به ذکر است که برای دیدن نتایج نهایی باید 12 ماه صبر کنید.

خلاصه و جمع بندی:

کاشت مو به روش DHI یک روش پیشرفته و موثر برای درمان ریزش مو و کاشت موی طبیعی است. در این روش، موهای سالم از ناحیه‌ های مختلف سر برداشت می‌شوند و به صورت تک به تک در ناحیه‌های کم مو یا بدون مو کاشت می‌شوند. این روش با استفاده از ابزارهای دقیق (قلم چوی) و تکنیک‌ های حرفه‌ای انجام می‌شود.

یکی از مزایای اصلی روش DHI، عدم نیاز به ایجاد برش‌ها و خطوط خطرناک بر روی پوست است. همچنین، زمان بهبودی بسیار کوتاهتر است و معمولاً بیماران در عرض چند روز به فعالیت‌های روزمره خود باز می‌گردند.

این روش نتایج طبیعی و باریک به همراه دارد و نیاز به تنظیم مجدد موها پس از کاشت ندارد. همچنین، نرخ بقا و رشد موها بالا بوده و می‌تواند به طور موثری ریزش مو را کاهش دهد.

با توجه به دقت و تکنیک‌های متخصصان کاشت مو در روش DHI، این روش به عنوان یک گزینه مطلوب برای کسانی که به دنبال درمان ریزش مو و بازیابی موی طبیعی هستند، محسوب می‌شود.

لیست مقالات مرتبط:

کاشت مو به روش sut چیست؟

علت ریزش بعد از کاشت مو چیست؟

کاشت مو به روش fut چیست؟

کاشت مو به روش تکثیر پیاز مو چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بانی مد