کرم ضد آفتاب الارو ellaro
خرید محصولات ضد آفتاب با مناسب ترین قیمت و تخفیفات ویژه تا 50 %

دلایل هوا گرفتن کاشت ناخن

هوا گرفتن کاشت ناخن
آنچه در این مطلب میخوانید

مانیکور یا کاشت ناخن از سری کارهایی ست که امروزه برای زیبایی دستان و ناخن ها انجام می دهند. ما در مقالات قبلی مفصل در مورد آن بحث کرده ایم. اما دلایل هوا گرفتن کاشت ناخن شما موضوع این پست است.

این امکان وجود دارد که بعد از انجام کاشت ناخن، مانیکور شما هوا بگیرد و بعد از مدتی کنده شود. این مسئله دلایل مختلفی دارد که در ادامه آن ها را بیان می کنیم و به راه های جلوگیری از این اتفاق می پردازیم.

چرا کاشت ناخن هوا می گیرد؟

  • استفاده نادرست از سوهان برقی: تکنسین های ناخن ممکن است در هنگام سوهان کردن ناخن های شما کارشان را به درستی انجام ندهند. اگر ناخن مبتدی باشد این احتمال وجود دارد که صدف ناخن شما را با سوهان کردن بیش از حد از بین ببرد و به آن آسیب بزند. در این صورت سطح صدف ناخن رفت و دیگر مواد مانیکور به آن نمی چسبد.
  • خشک نکردن کامل ناخن ها: ناخن کار حتما باید بعد از  مصرف مواد ضد قارچ و روغن ها، سطح ناخن های شما را به طور کامل خشک کند. در غیر این صورت صفحه ناخن مرطوب مانده و موجب متصل نشدن مواد به ناخن می شوند.
  • فاسد شدن مواد مورد استفاده: ناخن کاری که کار خود را به درستی انجام می دهد. همواره از بهترین موادی که تاریخ انقضا دارند استفاده می کند. اگر تاریخ انقضای مواد ژلی یا پودری شما گذشته باشد، کاشت شما بعد از مدتی هوا می گیرد و جدا می شود.
  • پخش نکردن درست مواد روی ناخن: این مورد نیز بسیار اهمیت دارد. مواد کاشت ناخن باید به درستی و در اندازه مناسب روی ناخن های شما قرار بگیرند.
  • استفاده نادرست از پرایمر: شما باید همواره بعد از مواد دهیدراته روی ناخن و خشک کردن آن ها، از پرایمر استفاده کنید. پرایمر ها در دسته های اسیدی و غیر اسیدی هستند و کارشان کنترل چربی ناخن های شماست.
  • ازبین نبردن آلودگی ها در هر مرحله: شما به عنوان یک ناخن کار باید در مراحل انجام کار مراقب باشید مواد شما کثیف نشوند. همواره  باید با یک برس مناسب یا دستمال گرد ناخن ها و آلودگی از سطح ناخن پاک شود.

چگونه مانع از هواگرفتن کاشت ناخن خود شویم؟

آسیب کاشت ناخن

بهتر است در کار خود اگر خیلی حرفه ای نیستیم از سوهان متوسط با درجه زبری 180 استفاده کنیم. در مرحله خشک کردن ناخن ها از مواد خشک کننده مناسب استفاده کنیم تا رطوبت سطی کاملا از بین برود. 

حواستان به ریمو کردن به موقع ناخن ها باشد. اگر مدت زمان زیادی از تایم ریمو شما بگذرد و صدف ناخن های شما خیلی به جلو برود، این خود باعث هوا گرفتن کاشت ناخن و آسیب آن می شود.

اگر ناخن شما ضربه ای ببیند که باعث افتادن فاصله بین ناخن و مواد کاشت شود هوا می گیرد. همچنین استفاده نکردن از دستکش حین کار با مواد شیمیایی نیز این مشکل را بوجود می آورد بنابراین حتما مراقب ناخن های خود باشید.

نکته آخر اینکه حتما به یک سالن مناسب بروید و از کیفیت و مرغوب بودن مواد مورد استفاده مطمئن شوید. زیرا اگر مواد خوب و با کیفیت باشد به خوبی روی ناخن شما جای می گیرد و کنده نمی شود.

جمع بندی مطالب

در این مقاله دلایل هوا گرفتن کاشت ناخن را برای شما توضیح دادیم و راه های جلوگیری از آن را نیز گفتیم. اما گاهی ممکن است در دفعات اول انجام دادن مانیکور ناخن های شما نتوانند با مواد کاشت سازگاری پیدا کنند.

در این صورت نگران نباشید زیرا بعد از گذشت زمان و چند بار ریمو کردن این مشکل حل می شود. امید واریم که تیم موکاتگ در این زمینه به شما کمک کرده باشد تا بتوانید ناخن های سالم و زیبایی داشته باشید.

مقالات مرتبط :

آیا کاشت ناخن در بارداری مضر است؟

کاشت ناخن در کرمانشاه

کاشت ناخن در سنندج

وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن

کاشت ناخن در شیراز

10 راهکار برای داشتن ناخن های قوی و زیبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بانی مد